Google Adwords campagnes

Wilt u adverteren op het internet? Dan kan Google Adwords een zeer geschikt platform zijn. In Google Adwords kunt u aangeven op welke zoekwoorden u uw website in beeld wilt laten komen. Per klik betaald u een bedrag, dit bedrag is afhankelijk van de concurrentie en de kwaliteit van de campagnes/advertenties. Sabos webdesign kan voor u een kwalitatief goede campagne opbouwen en meedenken over de juiste zoekwoorden.

Gecertificeerd Google Partner

Sabos webdesign is officieel gecertificeerd Google Partner. Klik op onderstaand logo om het certificaat te bekijken.

Heeft u al een Adwords campagne?

Adverteert u al via Google Adwords of heeft u dit in het verleden gedaan en kon het niet uit? Sabos webdesign kijkt graag met u mee naar deze campagne(s) en kan beoordelen of hier meer uit te halen valt. Vaak kunnen de campagnes zo worden aangepast dat ze een stuk efficiënter zijn. Dit kan in veel gevallen een hoop geld besparen!

Portfolio

Marga`s Werk

Marga`s Werk is een administratiekantoor èn mediationpraktijk in één. Sabos webdesign heeft aan de hand van de huisstijl de website ontworpen en gebouwd. De tekst en fotografie zijn door externe partijen gemaakt.

CulinairXpert

Chefkok Gregory Grandsire is de CulinairXper en met veel plezier en toewijding verzorgt hij uw culinaire wensen! In samenwerking met een aantal ondernemers is deze website gemaakt. Sabos webdesign heeft de online realisatie voor haar rekening genomen.

Van Egten BV

Van Egten BV is al sinds 1940 thuis in metaal en is actief in verschillende werkgebieden rondom staal, rvs en aluminium. Sabos webdesign heeft deze responsive website vormgegeven en vervolgens gebouwd.

Duurzaam Actueel

Duurzaam Actueel is hét platform voor duurzaam nieuws. Sabos webdesign heeft de responsive website gemaakt met nieuwsbrief module. Ook de online marketing voor Duurzaam Actueel nemen we voor onze rekening!

Stichting MRK

Voor de Stichting MRK Vrouwen heeft Sabos webdesign het aangeleverde ontwerp omgezet in een website. De website is goed te beheren door de stichting zelf, omdat er gebruik is gemaakt van het Wordpress CMS.

Dorien Design

De website van Dorien Design is een portfolio website waar projecten op een mooie manier worden gepresenteerd. De website is ontworpen door Dorien Design zelf en door Sabos webdesign gebouwd.

Contact?
Afspraak maken?
Vraag?

Contactgegevens:

Sabos webdesign
Veenakker 80
9411 LX Beilen

info@sabos.nl
06-22 31 56 85

Contactformulier:

Naam: *

E-mail: *

Telefoon:

Bericht: