Privacybeleid

Sabos webdesign, gevestigd aan Veenakker 80 9411 LX Beilen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens:

Veenakker 80
9411 LX Beilen
+31622315685
info@sabos.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Sabos webdesign verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Gegevens over uw activiteiten op onze website

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@sabos.nl, dan verwijderen wij deze informatie.
Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Sabos webdesign verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Sabos webdesign analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

Geautomatiseerde besluitvorming

Sabos webdesign neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Sabos webdesign) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Sabos webdesign bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:
– Gegevens over uw activiteiten op onze website via Google Analytics -> 26 maanden -> Sabos webdesign analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren

– Ingevulde contactformulieren slaan wij in de backend van de website op. Dit doen wij zodat we zeker weten dat alle formulieren opgeslagen worden, wanneer het ontvangst e-mailadres niet werkt. Wij verwijderen deze gegevens zodra we deze niet meer nodig hebben.

Delen van persoonsgegevens met derden

Sabos webdesign deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die u gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Sabos webdesign blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Sabos webdesign uw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met uw nadrukkelijke toestemming.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Sabos webdesign gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Sabos webdesign gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/
Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Google Analytics

Cookie: Googly Analytics
Naam: _utma
Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet
Bewaartermijn: 26 maanden

Sabos webdesign maakt op deze website gebruik van Google Analytics-cookies. We hebben hierbij een bewerkersovereenkomst gesloten met Google. Daarbij hebben we ‘gegevens delen’ uitgezet en maken we geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analyticscookies.

 

Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze
website

Cookies in/uitschakelen

Cookies   zijn   uitgeschakeld
Cookies   accepteren   door   te klikken op   "Accepteren"   in  de balk .

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@sabos.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Sabos webdesign zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Sabos webdesign wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Sabos webdesign neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Wij updaten WordPress en de geïnstalleerde plugins regelmatig, zodat de website altijd in een veilige versie online staat. Daarnaast maken wij gebruik van de Wordfence firewall. Deze gebruikt ip-adressen en/of locatiegegevens om de website te beschermen tegen aanvallen. Ook gebruiken wij de Akismet plugin om spam te voorkomen. Akismet kijkt naar reacties, e-mailadressen en/of ip-adressen. Beide plugins gebruiken deze gegevens uitsluitend om de veiligheid van de website te waarborgen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@sabos.nl

Please identify yourself via e-mail

Portfolio

'Helden waren we'

Een website ter ere van de SAR met uniek historisch beeldmateriaal, ingrijpende verhalen, en bijzondere interviews. Sabos webdesign heeft deze longread website gemaakt. Het is zo opgezet dat je meegesleurd wordt in het verhaal met een mooie afwisseling van video, foto en tekst.
Bekijk website

Zoo Bizar

Zoo Bizar is een mini-zoo, creatief opgezet op de deel van een oude Saksische boerderij in museumdorp Orvelte. Sabos webdesign heeft samen met De Noormannen de website ontworpen en online gezet. Daarnaast verzorgen we de online marketing voor ze. 
Bekijk website

Marga`s Werk

Marga`s Werk is een administratiekantoor en mediationpraktijk in één. Sabos webdesign heeft aan de hand van een aangeleverde huisstijl de website ontworpen en gebouwd. De tekst en fotografie zijn door externe partijen gemaakt en door ons geïmplementeerd.
Bekijk website

Van Egten BV

Van Egten BV is al sinds 1940 thuis in metaal en is actief in verschillende werkgebieden rondom staal, rvs en aluminium. Sabos webdesign heeft deze responsive website vormgegeven en vervolgens gebouwd.
Bekijk website

Ruyghe Venne

De Ruyghe Venne is een gastvrij 4-sterren hotel en restaurant in Westerbork. Sabos webdesign heeft samen met De Noormannen de website ontworpen en online gezet. Daarnaast verzorgen we de SEO en Adwords activiteiten voor ze. 
Bekijk website

By Tyd en Wyle

B&B By Tyd en Wyle is landelijk en rustig gelegen te midden van natuurgebied het Scharreveld. Ruimte, rust, natuur en kunst staan hier centraal. Dit hebben we doorgetrokken naar de uitstraling van de website, die we voor ze gemaakt hebben.
Bekijk website

Duurzaam Actueel

Duurzaam Actueel is hét platform voor duurzaam nieuws. Sabos webdesign heeft de responsive website gemaakt met nieuwsbrief module. Ook de online marketing voor Duurzaam Actueel nemen we voor onze rekening!
Bekijk website

Dorien Design

De website van Dorien Design is een portfolio website waar projecten op een mooie manier worden gepresenteerd. De website is ontworpen door Dorien Design zelf en door Sabos webdesign gebouwd.
Bekijk website

Katoele Subsidie Experts

Katoele Subsidie Experts kijkt verder dan de rest. Ze nemen het hele subsidieproces voor u uit handen. Samen met De Noormannen hebben we de website gemaakt. Daarnaast adviseren we ze op het gebied van online marketing. 
Bekijk website

Contact?
Afspraak maken?
Vraag?

Contactgegevens:

Sabos webdesign
Veenakker 80
9411 LX Beilen
info@sabos.nl
06-22 31 56 85

Contactformulier:

Naam: *

E-mail: *

Telefoon:

Bericht:

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.