Responsive websites

Een responsive website is een website die zich aanpast aan het formaat van het beeldscherm. Een smartphone of tablet heeft een kleiner scherm dan een pc of laptop. Een responsive website past zich aan, waardoor de bezoeker uw website altijd op een goede manier kan bekijken.

 

Meerwaarde van een responsive website

Een website die responsive is,  kijkt dus naar het formaat van het beeldscherm en bepaald dan wat er in beeld komt. Naast het feit dat de tekst goed leesbaar is op een kleiner scherm, heeft het als voordeel dat u andere informatie kunt weergeven. Mensen die een website op een smartphone kijken, zijn misschien eerder op zoek naar een telefoonnummer. U kunt er dan voor kiezen om het telefoonnummer op een meer prominente plek te zetten.

 

Is responsive voor ons ook belangrijk?

Twijfelt u nog of dit voor uw website ook belangrijk is? Neem dan contact met ons op en wij leggen u graag uit wat de voordelen hiervan zijn.

Responsive websites

Portfolio

Marga`s Werk

Marga`s Werk is een administratiekantoor èn mediationpraktijk in één. Sabos webdesign heeft aan de hand van de huisstijl de website ontworpen en gebouwd. De tekst en fotografie zijn door externe partijen gemaakt.

CulinairXpert

Chefkok Gregory Grandsire is de CulinairXper en met veel plezier en toewijding verzorgt hij uw culinaire wensen! In samenwerking met een aantal ondernemers is deze website gemaakt. Sabos webdesign heeft de online realisatie voor haar rekening genomen.

Van Egten BV

Van Egten BV is al sinds 1940 thuis in metaal en is actief in verschillende werkgebieden rondom staal, rvs en aluminium. Sabos webdesign heeft deze responsive website vormgegeven en vervolgens gebouwd.

Duurzaam Actueel

Duurzaam Actueel is hét platform voor duurzaam nieuws. Sabos webdesign heeft de responsive website gemaakt met nieuwsbrief module. Ook de online marketing voor Duurzaam Actueel nemen we voor onze rekening!

Stichting MRK

Voor de Stichting MRK Vrouwen heeft Sabos webdesign het aangeleverde ontwerp omgezet in een website. De website is goed te beheren door de stichting zelf, omdat er gebruik is gemaakt van het Wordpress CMS.

Dorien Design

De website van Dorien Design is een portfolio website waar projecten op een mooie manier worden gepresenteerd. De website is ontworpen door Dorien Design zelf en door Sabos webdesign gebouwd.

Contact?
Afspraak maken?
Vraag?

Contactgegevens:

Sabos webdesign
Veenakker 80
9411 LX Beilen

info@sabos.nl
06-22 31 56 85

Contactformulier:

Naam: *

E-mail: *

Telefoon:

Bericht: