Zoekmachine optimalisatie / SEO

SEO is de afkorting van Search Engine Optimisation, vertaald: zoekmachine optimalisatie. Sabos webdesign is gespecialiseerd in het optimaliseren van websites, zodat deze beter gevonden worden in de zoekmachines (lees: Google). Hoe beter uw website gevonden wordt, hoe meer bezoekers dit oplevert! Bij SEO zijn er drie belangrijke onderdelen: techniek, content en populariteit.

 

De basis van SEO: Techniek

De techniek is de basis van een goede website. De technische kwaliteit van een website is belangrijk bij zoekmachineoptimalisatie. De teksten van een technisch goede website worden beter en makkelijker geïndexeerd door zoekmachines. Als uw website technisch van hoge kwaliteit is, dan is de kans op een hoge positie in de zoekresultaten groter.

 

Erg belangrijk: Content

De tekst van uw website moet to the point zijn en zich richten op een bepaald onderwerp. Het is belangrijk dat u de juiste kern/zoekwoorden kiest: woorden die nauw verbonden zijn met de inhoud van uw site. Bedenk welke woorden de bezoeker zal gebruiken in een zoekmachine en optimaliseer de website voor deze zoekwoorden.

 

Het vervolg: Populariteit

De populariteit geeft het aantal links naar uw website aan. Veel zoekmachines gebruiken deze voor het bepalen van de rangorde van een website. Hoe meer kwaliteitslinks er naar een website zijn, hoe hoger u in de resultaten van de zoekmachines komt. Naast het aantal beïnvloedt ook de kwaliteit (relevantie) van de inkomende links de positie van een site in de zoekresultaten. Social media speelt hier ook een belangrijke rol bij.

 

Geïnteresseerd in SEO?

We kunnen uw website optimaliseren voor zoekmachines door middel van een abonnement. Hierin gaan we wekelijks bezig met het optimaliseren van de website voor zoekmachines. Daarnaast kunnen we ook een SEO adviesrapport maken en/of de website éénmalig optimaliseren. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Portfolio

Marga`s Werk

Marga`s Werk is een administratiekantoor èn mediationpraktijk in één. Sabos webdesign heeft aan de hand van de huisstijl de website ontworpen en gebouwd. De tekst en fotografie zijn door externe partijen gemaakt.

CulinairXpert

Chefkok Gregory Grandsire is de CulinairXper en met veel plezier en toewijding verzorgt hij uw culinaire wensen! In samenwerking met een aantal ondernemers is deze website gemaakt. Sabos webdesign heeft de online realisatie voor haar rekening genomen.

Van Egten BV

Van Egten BV is al sinds 1940 thuis in metaal en is actief in verschillende werkgebieden rondom staal, rvs en aluminium. Sabos webdesign heeft deze responsive website vormgegeven en vervolgens gebouwd.

Duurzaam Actueel

Duurzaam Actueel is hét platform voor duurzaam nieuws. Sabos webdesign heeft de responsive website gemaakt met nieuwsbrief module. Ook de online marketing voor Duurzaam Actueel nemen we voor onze rekening!

Stichting MRK

Voor de Stichting MRK Vrouwen heeft Sabos webdesign het aangeleverde ontwerp omgezet in een website. De website is goed te beheren door de stichting zelf, omdat er gebruik is gemaakt van het Wordpress CMS.

Dorien Design

De website van Dorien Design is een portfolio website waar projecten op een mooie manier worden gepresenteerd. De website is ontworpen door Dorien Design zelf en door Sabos webdesign gebouwd.

Contact?
Afspraak maken?
Vraag?

Contactgegevens:

Sabos webdesign
Veenakker 80
9411 LX Beilen

info@sabos.nl
06-22 31 56 85

Contactformulier:

Naam: *

E-mail: *

Telefoon:

Bericht: