Zoekmachine optimalisatie / SEO

SEO is de afkorting van Search Engine Optimisation, vertaald: zoekmachine optimalisatie. Sabos webdesign is gespecialiseerd in het optimaliseren van websites, zodat deze beter gevonden worden in de zoekmachines (lees: Google). Hoe beter uw website gevonden wordt, hoe meer bezoekers dit oplevert! Bij SEO zijn er drie belangrijke onderdelen: techniek, content en populariteit.

 

De basis van SEO: Techniek

De techniek is de basis van een goede website. De technische kwaliteit van een website is belangrijk bij zoekmachineoptimalisatie. De teksten van een technisch goede website worden beter en makkelijker geïndexeerd door zoekmachines. Als uw website technisch van hoge kwaliteit is, dan is de kans op een hoge positie in de zoekresultaten groter.

 

Erg belangrijk: Content

De tekst van uw website moet to the point zijn en zich richten op een bepaald onderwerp. Het is belangrijk dat u de juiste kern/zoekwoorden kiest: woorden die nauw verbonden zijn met de inhoud van uw site. Bedenk welke woorden de bezoeker zal gebruiken in een zoekmachine en optimaliseer de website voor deze zoekwoorden.

 

Het vervolg: Populariteit

De populariteit geeft het aantal links naar uw website aan. Veel zoekmachines gebruiken deze voor het bepalen van de rangorde van een website. Hoe meer kwaliteitslinks er naar een website zijn, hoe hoger u in de resultaten van de zoekmachines komt. Naast het aantal beïnvloedt ook de kwaliteit (relevantie) van de inkomende links de positie van een site in de zoekresultaten. Social media speelt hier ook een belangrijke rol bij.

 

Geïnteresseerd in SEO?

We kunnen uw website optimaliseren voor zoekmachines door middel van een abonnement. Hierin gaan we wekelijks bezig met het optimaliseren van de website voor zoekmachines. Daarnaast kunnen we ook een SEO adviesrapport maken en/of de website éénmalig optimaliseren. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Portfolio

Wadudu 

Wadudu Insecten Centrum gaat voor een duurzame invulling van de insectenkweek. De website die we voor ze gemaakt hebben is meertalig, zodat ze ook de internationale markt kunnen bedienen. Daarnaast verkopen ze verschillende producten via de webshop.
Bekijk website

Zoo Bizar

Zoo Bizar is een mini-zoo, creatief opgezet op de deel van een oude Saksische boerderij in museumdorp Orvelte. Sabos webdesign heeft samen met De Noormannen de website ontworpen en online gezet. Daarnaast verzorgen we de online marketing voor ze. 
Bekijk website

Project StimuLEREN

Het project StimuLEREN is er voor elke toeristische ondernemer, die zelf aan de slag wil met online marketing. Onze professionals leren jou alle online middelen zo effectief mogelijk in te zetten. Met als gevolg een beter vindbare website en meer relevante bezoekers.
Bekijk website

'Helden waren we'

Een website ter ere van de SAR met uniek historisch beeldmateriaal, ingrijpende verhalen, en bijzondere interviews. Sabos webdesign heeft deze longread website gemaakt. Het is zo opgezet dat je meegesleurd wordt in het verhaal met een mooie afwisseling van video, foto en tekst.
Bekijk website

Schaap Betonvormen

Schaap Betonvormen heeft veel ervaring en expertise in de betonindustrie. Sabos webdesign heeft de website in een fris en modern jasje gestoken en zorgt ervoor dat de website technisch up to date en veilig is. De klant kan zelf de website eenvoudig passen met het Wordpress CMS.
Bekijk website

Marga`s Werk

Marga`s Werk is een administratiekantoor en mediationpraktijk in één. Sabos webdesign heeft aan de hand van een aangeleverde huisstijl de website ontworpen en gebouwd. De tekst en fotografie zijn door externe partijen gemaakt en door ons geïmplementeerd.
Bekijk website

Smart Accounting

Smart Accounting houdt zich bezig met boekhouding maar is ook de partner om samen naar de toekomst te kijken. Sabos webdesign heeft deze responsive website gemaakt aan de hand van het aangeleverde ontwerp.
Bekijk website

Hotel Restaurant Ter Linde

Hotel Restaurant is de perfecte locatie voor een bruiloft, diner, vergadering of overnachting. Sabos webdesign heeft samen met De Noormannen de website ontworpen en online gezet. Daarnaast geven we ze les in online marketing.
Bekijk website

Orvelte

Orvelte is een eeuwenoud esdorp dat in de 10e eeuw is ontstaan. De monumentale boerderijen en de straten geven het dorp een unieke sfeer. Sabos webdesign heeft samen met De Noormannen de website ontworpen en online gezet.
Bekijk website

Duurzaam Actueel

Duurzaam Actueel is hét platform voor duurzaam nieuws. Sabos webdesign heeft de responsive website gemaakt met nieuwsbrief module. Ook de online marketing voor Duurzaam Actueel nemen we voor onze rekening!
Bekijk website

Dorien Design

De website van Dorien Design is een portfolio website waar projecten op een mooie manier worden gepresenteerd. De website is ontworpen door Dorien Design zelf en door Sabos webdesign gebouwd.
Bekijk website

Katoele Subsidie Experts

Katoele Subsidie Experts kijkt verder dan de rest. Ze nemen het hele subsidieproces voor u uit handen. Samen met De Noormannen hebben we de website gemaakt. Daarnaast adviseren we ze op het gebied van online marketing. 
Bekijk website

Contact?
Afspraak maken?
Vraag?

Bezoekadres:

Noordveen 1
9412 AG Beilen

Postadres:

Veenakker 80
9411 LX Beilen

info@sabos.nl
06-22 31 56 85

    Contactformulier:

    Naam: *

    E-mail: *

    Telefoon:

    Bericht: