Van ontwerp naar website

Sabos webdesign is gespecialiseerd in het maken van templates. Dit houdt in dat we een grafisch ontwerp ombouwen naar een daadwerkelijke website. Heeft u dus een ontwerp en bent u op zoek naar een geschikte websites bouwer? Neem dan contact met ons op.

 

Samenwerken met vormgevers

Bent u een vormgever en op zoek naar een partij die uw website ontwerpen online kan maken? Dan bent u bij het juiste adres! In het voortraject kunnen we meedenken met het ontwerp en uitleggen wat er mogelijk is, om vervolgens de website kant en klaar af te leveren.

Portfolio

'Helden waren we'

Een website ter ere van de SAR met uniek historisch beeldmateriaal, ingrijpende verhalen, en bijzondere interviews. Sabos webdesign heeft deze longread website gemaakt. Het is zo opgezet dat je meegesleurd wordt in het verhaal met een mooie afwisseling van video, foto en tekst.
Bekijk website

Zoo Bizar

Zoo Bizar is een mini-zoo, creatief opgezet op de deel van een oude Saksische boerderij in museumdorp Orvelte. Sabos webdesign heeft samen met De Noormannen de website ontworpen en online gezet. Daarnaast verzorgen we de online marketing voor ze. 
Bekijk website

Marga`s Werk

Marga`s Werk is een administratiekantoor en mediationpraktijk in één. Sabos webdesign heeft aan de hand van een aangeleverde huisstijl de website ontworpen en gebouwd. De tekst en fotografie zijn door externe partijen gemaakt en door ons geïmplementeerd.
Bekijk website

Van Egten BV

Van Egten BV is al sinds 1940 thuis in metaal en is actief in verschillende werkgebieden rondom staal, rvs en aluminium. Sabos webdesign heeft deze responsive website vormgegeven en vervolgens gebouwd.
Bekijk website

Ruyghe Venne

De Ruyghe Venne is een gastvrij 4-sterren hotel en restaurant in Westerbork. Sabos webdesign heeft samen met De Noormannen de website ontworpen en online gezet. Daarnaast verzorgen we de SEO en Adwords activiteiten voor ze. 
Bekijk website

Orvelte

 Orvelte is een eeuwenoud esdorp dat in de 10e eeuw is ontstaan. De monumentale boerderijen en de straten geven het dorp een unieke sfeer. Sabos webdesign heeft samen met De Noormannen de website ontworpen en online gezet.
Bekijk website

Duurzaam Actueel

Duurzaam Actueel is hét platform voor duurzaam nieuws. Sabos webdesign heeft de responsive website gemaakt met nieuwsbrief module. Ook de online marketing voor Duurzaam Actueel nemen we voor onze rekening!
Bekijk website

Dorien Design

De website van Dorien Design is een portfolio website waar projecten op een mooie manier worden gepresenteerd. De website is ontworpen door Dorien Design zelf en door Sabos webdesign gebouwd.
Bekijk website

Katoele Subsidie Experts

Katoele Subsidie Experts kijkt verder dan de rest. Ze nemen het hele subsidieproces voor u uit handen. Samen met De Noormannen hebben we de website gemaakt. Daarnaast adviseren we ze op het gebied van online marketing. 
Bekijk website

Contact?
Afspraak maken?
Vraag?

Bezoekadres:

Noordveen 1
9412 AG Beilen

Postadres:

Veenakker 80
9411 LX Beilen

info@sabos.nl
06-22 31 56 85

Contactformulier:

Naam: *

E-mail: *

Telefoon:

Bericht:

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.