WordPress CMS

Sabos webdesign maakt gebruik van het WordPress CMS bij het bouwen van een website. CMS staat voor Content Management System. Dit betekend dat het een systeem is waarmee de inhoud van de website makkelijk te beheren is. WordPress is het meest gebruikte CMS bij het bouwen van websites en is voor iedereen beschikbaar. U zit dus niet aan ons vast.

 

Zelf uw website vullen en bijhouden?

Wanneer we een website opleveren, krijgt u uitleg over het vullen en bijhouden van uw website. Na deze uitleg bent u in staat om de inhoud van uw website zelf aan te passen. Hiermee kunt u een hoop geld besparen, omdat u geen bureau hoeft in te schakelen bij elke aanpassing.

 

Het websitebeheer liever uitbesteden?

Bent u niet zo handig met websites of heeft u te weinig tijd voor het websitebeheer? Dan kan Sabos webdesign dit voor u doen! Afhankelijk van de hoeveelheid aanpassingen kan er een (maandelijks) tarief worden vastgesteld.

Portfolio

Marga`s Werk

Marga`s Werk is een administratiekantoor èn mediationpraktijk in één. Sabos webdesign heeft aan de hand van de huisstijl de website ontworpen en gebouwd. De tekst en fotografie zijn door externe partijen gemaakt.

CulinairXpert

Chefkok Gregory Grandsire is de CulinairXper en met veel plezier en toewijding verzorgt hij uw culinaire wensen! In samenwerking met een aantal ondernemers is deze website gemaakt. Sabos webdesign heeft de online realisatie voor haar rekening genomen.

Van Egten BV

Van Egten BV is al sinds 1940 thuis in metaal en is actief in verschillende werkgebieden rondom staal, rvs en aluminium. Sabos webdesign heeft deze responsive website vormgegeven en vervolgens gebouwd.

Duurzaam Actueel

Duurzaam Actueel is hét platform voor duurzaam nieuws. Sabos webdesign heeft de responsive website gemaakt met nieuwsbrief module. Ook de online marketing voor Duurzaam Actueel nemen we voor onze rekening!

Stichting MRK

Voor de Stichting MRK Vrouwen heeft Sabos webdesign het aangeleverde ontwerp omgezet in een website. De website is goed te beheren door de stichting zelf, omdat er gebruik is gemaakt van het Wordpress CMS.

Dorien Design

De website van Dorien Design is een portfolio website waar projecten op een mooie manier worden gepresenteerd. De website is ontworpen door Dorien Design zelf en door Sabos webdesign gebouwd.

Contact?
Afspraak maken?
Vraag?

Contactgegevens:

Sabos webdesign
Veenakker 80
9411 LX Beilen

info@sabos.nl
06-22 31 56 85

Contactformulier:

Naam: *

E-mail: *

Telefoon:

Bericht: